SLUIT SCHERM

Ons gratis platform
voor jou!

Houd je gebruik bij, stel doelen en verdien badges! 

Meld je nu aan voor het 
Moti4 platform:

Gratis, vrijblijvend &  voor heel Nederland

Naast het Moti4 traject wat je samen met één van onze Moti4 medewerkers kan volgen bieden wij ook een gratis platform aan. Op dit platform kan je je gebruik of gamegedrag bijhouden en er zo achter komen op welke dagen je het meest drinkt, blowt of gamet. 

Het platform is geheel gratis en kan ook zonder begeleiding van één van onze Moti4 medewerkers worden gebruikt. Er worden geen persoonlijke gegevens, zoals je adres of geboortedatum gevraagd, dus het is geheel veilig. Wil je alvast aan de slag met het bijhouden van jouw gebruik? Registreer je dan gratis en voor niks op ons uitgebreide platform. Wil je een volledig Moti4 programma volgen bij jou in de buurt? Meld je dan aan voor deze gratis gesprekken. 
 

Het platform voor jou

Via het dashboard kun je naar alle onderdelen van het platform navigeren, zoals je gebruik registreren, je doelen bepalen en gave badges verdienen en Moti4 medewerkers uitnodigen om jouw profiel te bekijken. 

Je bent zelf in control! 

Registreer je gebruik

Op het Moti4 platform kun je gemakkelijk iedere dag je gebruik bijhouden. Je kiest eerst wat je hebt gebruikt of gedaan, zoals alcohol drinken, blowen en/of gamen. 

Daarna geef je aan hoeveel je hebt gedronken, gegamed of geblowd, he laat je ermee was begonnen, hoe je je voelde, met wie je was en hoeveel geld je eraan hebt uitgegeven. 

Op deze manier kun je nauwkeurig bijhouden hoeveel je eigenlijk hebt gebruikt en zelf bepalen of je dit teveel of goed genoeg vindt. 

Houd je voortgang bij

Als je iedere dag nauwkeurig bijhoudt hoeveel je hebt gebruikt of gegamed kun je daarna in een handig overzicht zien in op welke dag in de week, in welke maand of in welk jaar je het meeste gebruikt. 
Onder dit overzicht staan nog wat leuke feitjes die jouw voortgang laten zien en of je zelf vindt of dit nog beter kan. 

Jouw gebruik, jouw keuze! 

 

Stel persoonlijke doelen

Op het Moti4 platform kun je jezelf doelen, of challenges, geven. Deze doelen zorgen ervoor dat je je vrije tijd steeds beter in kan vullen en ze zijn ook gewoon leuk om te doen! 
Heb je een challenge behaald, dan verdien je een badge! 

Show off your progress! 

 

Een beetje hulp!

Op het platform kun je ook één van onze Moti4 medewerkers uitnodigen om samen het hele Moti4 traject te doorlopen. Moti4 wordt gegeven door de medewerkers van de Preventie afdeling bij jou in de buurt. Moti4 is geen programma met therapeuten in witte jassen maar met medewerkers die begrijpen waar jij vandaan komt. Samen met jou zoeken ze naar de oplossing die het beste bij jou past. Moti4 is geheel gratis en je hebt geen briefje van je huisarts nodig om mee te doen.

Anoniem, vertrouwd en persoonlijk!

 


 

Jouw privacy staat voorop! 

Je bepaalt zelf met wie je je gegevens deelt! 

 

Meld je nu alvast aan en begin met het registreren van je gebruik

 
  Meld je aan bij ons platform!

Je aanmelden voor het gratis online platform